Pickbox гледајте го таму каде што најмногу ви одговара

На мал или голем екран, во јавен превоз или под јорган

Онлајн самостојна видеотека

Pickbox како самостојна услуга можете да ја активирате на вашиот омилен уред

Видеотека кај операторот

Pickbox може да се активира и кај вашиот телеком оператор

Канал кај операторот

Каналот Pickbox TV наскоро пристигнува кај избрани телеком оператори

ОНЛАЈН САМОСТОЈНА ВИДЕОТЕКА

ANDROID TV

Pickbox може да се гледа на паметни телевизори со оперативниот систем Android.

ЛАПТОП

Пристапете до Pickbox преку интернет прегледникот (Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge)

МОБИЛЕН/ТАБЛЕТ

Пронајдете ја апликацијата Pickbox tv во Google Play или App Store

CHROMECAST

Поврзете кој било телевизор со Chromecast и уживајте во сериите и филмовите од апликацијата Pickbox

ВИДЕОТЕКА КАЈ ИЗБРАНИ ОПЕРАТОРИ

Pickbox бесплатно 1 месец од 15.3. до 15.4

PICKBOX НА MAXTV


Гледајте ги вашите омилени серии, детски и филмски содржини на најдобрата интерактивна телевизија - MaxTV. Активирајте Pickbox преку Мени > ТВ Канали > MaxTV пакети и првите 30 денови гледајте бесплатно!

*Првите 30 дена се бесплатни само при првото активирање на Pickbox. Откако ќе поминат, Pickbox се наплаќа по редовната цена од 299 ден. месечно.

Saznaj više

КАНАЛ КАЈ ИЗБРАНИ ОПЕРАТОРИ


КАНАЛ PICKBOX TV


Каналот Pickbox TV моментално не е достапен во вашата држава.

Постојано работиме на развивање нови функционалности за нашата услуга и се надеваме дека наскоро ќе можеме да ве радуваме со серии и филмови од телевизиските екрани.