Луѓе

Humans

Луѓе

Humans

Достапни сезони: 1 | 2 | 3

Жанр: Комедија

Година: 2015. -

Актери: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy Carless 

Продуцент: Sam Vincent, Jonathan Brackley

Што е тоа што нѐ прави луѓе? Може ли синтетичката креација некогаш да размислува и да чувствува на начин на којшто ние го правиме тоа? Ако може, како да се однесуваме кон тоа? Серијава се занимава токму со таа тематика, секој ден, сѐ помалку со хипотетички прашања. Семејството Хокинс вложува во куќната помошничка Анита околу која Лаура веднаш се чувствува непријатно. Вдовецот Џорџ го смета Оди за свој син, а не за машина, а Лео бега со синтетичкиот Макс...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ