ПРЕМИЕРА

ДЕДОСАН

Grandfathered

ПРЕМИЕРА

ДЕДОСАН

Grandfathered

Достапни сезони: 1

Жанр: Комедија

Година: 2015. - 2016.

Актери: John Stamos, Paget Brewster, Josh Peck

Продуцент: Daniel Chun

Харизматичниот угостител Џими е вечен ерген и многу е популарен кај дамите. Тој дознава дека има возрасен син по име Џералд, кој воопшто не е како него, а работата да биде уште подобра, Џералд има и двегодишна ќерка. Тука се уште и Сара, тврдоглавата мајка на Џералд, како и Ванеса со која Џералд има дете. Сите тие сосема го менуваат животот на Џими...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ