ПРЕМИЕРА НА 2. СЕЗОНА

НАЈДЕТЕ ГО ШОРТИ

Get Shorty

ПРЕМИЕРА НА 2. СЕЗОНА

НАЈДЕТЕ ГО ШОРТИ

Get Shorty

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Комедија

Година: 2017.-

Актери: Sean Bridgers, Carolyn Dodd, Isaac Keys

Продуцент: Davey Holmes

Мрачната комедија, делумно заснована на истоимен роман, а потоа и на филм од деведесеттите, претставува приказна за платениот убиец од Невада, Мајлс Дали, кој се обидува да стане филмски продуцент во Холивуд за да го остави своето криминално минато зад себе и повторно да се зближи со семејството. Тој го запознава Рик Морведер, пропаднат продуцент на нискобуџетни филмови, кој неволно му станува партнер на Мајлс. Мајлс сака да избегне неговите два живота да се судрат, балансирајќи помеѓу барањата од светот на филмот и недовербата на шефицата и нејзиниот опасен внук.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ