ОСЛОБОДЕН

Frikjent

ОСЛОБОДЕН

Frikjent

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Криминалистичка

Година: 2015. -

Актери: Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, William Hansteen

Продуцент: Anna Bache-Wiig

Приказна за Аксел Борген, норвешки бизнисмен, кој во последните 20 години постигнал успех во Азија, каде што заминал откако во родниот град го обвиниле за убиството на неговата средношколска девојка. Сега се враќа и гледа дека минатото не е заборавено...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ