ДОН ЏОН

Don Jon

ДОН ЏОН

Don Jon

Жанр: Комедија

Година: 2013

Актери: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore

Продуцент: Joseph Gordon-Levitt

VTI

Џон Мартело е успешен заводник кој секоја вечер успева да освои згодна девојка. Но, ни најдобрите едновечерни врски не го усреќуваат како порнографијата. Тој бара поисполнет сексуален живот, а на тој пат ќе сретне две сосема различни жени од кои ќе научи многу за животот.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ