ДОКТОР ХУ БОЖИЌЕН СПЕЦИЈАЛ: ЗАРОБЕНИ ВО ВРЕМЕТО

Doctor Who Christmas Special: Twice Upon a Time

ДОКТОР ХУ БОЖИЌЕН СПЕЦИЈАЛ: ЗАРОБЕНИ ВО ВРЕМЕТО

Doctor Who Christmas Special: Twice Upon a Time

Достапни сезони: 1

Жанр: Научна фантастика

Година: 2017.

Актери: Peter Capaldi, David Bradley, Mark Gatiss

Продуцент: Rachel Talalay

Во веќе традиционалната специјална божиќна епизода на „Доктор Ху“, по прв пат ќе се претстави новата докторка под број 13! Џоди Витакер влегува во улогата на најпознатиот британски доктор, менувајќи го местото на Питер Капалди. Покрај Капалди и Витакер се најавени и специјални гости како што е првиот доктор. Едно е сигурно, овој Божик ќе биде волшебен.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ