Докторка Фостер

Doctor Foster

Докторка Фостер

Doctor Foster

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Drama

Година: 2015. -

Актери: Suranne Jones, Bertie Carvel, Tom Taylor

Продуцент: Jeremy Lovering

Докторката Џема Фостер е прекрасна сопруга и омилена лекарка, но нејзиниот навидум совршен свет се руши кога почнува да се сомнева дека сопругот ја мами. Додека лагите и предавствата излегуваат на виделина, нејзиниот приватен и професионален живот почнува да се распаѓа. Додека се обидува да се помири со вистината, таа паралелно ја планира и својата одмазда.

GLEDAJ ODMAH