ИТАЈЌИ ПО СНЕГОТ

Dashing Through The Snow

ИТАЈЌИ ПО СНЕГОТ

Dashing Through The Snow

Жанр: Комедија

Година: 2015.

Актери: Meghan Ory, Andrew W. Walker, Aaron Craven

Продуцент: Kristoffer Tabori

Обидувајќи се да стигне дома во Сиетл за Божик, Ешли е во шок кога одбиваат да ѝ дадат место на летот. Време има сѐ помалку и таа го изнајмува последниот слободен автомобил на сметка на згодниот Деш, кој ја моли да го однесе затоа што брза на интервју за работа. Таа се согласува и нивното патување започнува. Тоа што таа не го знае е дека Деш е, всушност, тука на владина задача, да провери дали е таа опасна...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ