ТЕМНА МАТЕРИЈА

Dark Matter

ТЕМНА МАТЕРИЈА

Dark Matter

Достапни сезони: 1

Жанр: Научна фантастика

Година: 2015.-2017.

Актери: Melissa O'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr.

Продуцент: Joseph Mallozzi, Paul Mullie

Шестчлениот екипаж на еден напуштен вселенски брод се буди од хибернација. Никој од нив не се сеќава кој е, ниту како дошле таму. Тајните на нивното минато ќе ги однесат на патување во најоддалечените агли на колонизираниот свет. Нив ги бркаат галактичкaта власт, сурови корпорации, ривали, ловци на глави и поранешни непријатели. Можат да се потпрат само еден на друг, но тука има и еден прикриен предавник...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ