ДАНИЕЛ СТИЛ КОЛЕКЦИЈА

Danielle Steel Collection

ДАНИЕЛ СТИЛ КОЛЕКЦИЈА

Danielle Steel Collection

Жанр: Драма/Романтични

Година: 1990. - 1996.

Актери: Anthony Andrews, Cheryl Ladd, Christopher Plummer, George Hamilton, Jaclyn Smith, Lindsay Wagner, Nastassja Kinski

Даниел Стил е најпродаваната жива авторка во Америка и во светот, со над 800 милиони продадени книги. Нејзините романи редовно се наоѓаат на списокот на бестселер романи на „Њујорк Тајмс“, и до 390 последователни седмици, па затоа не е за чудење што многу од насловите доживеале екранизација. Pickbox ви носи збирка од 19 филмови инспирирани од книгите на Даниел Стил, во кои се работи за животните ситуации со кои сите можеме да се поистоветуваме. По гледањето само ќе посакате повеќе!

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ