Робинзон Крусо

Daniel Defoe's Robinson Crusoe

Робинзон Крусо

Daniel Defoe's Robinson Crusoe

Жанр: Авантура

Година: 1997.

Актери: Pierce Brosnan, William Takaku, Polly Walker

Продуцент: Rod Hardy

Робинзон Крусо е единствениот преживеан во една поморска несреќа, па сам мора да се снаоѓа на еден ненаселен тропски остров. Наскоро открива дека едно локално племе го користи островот за варварски жртвени обреди. Крусо ќе го ризикува сопствениот живот за да спаси еден припадник на племето кој е определен за следна жртва на ритуалот.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ