КРИМИНАЛНИ УМОВИ: ЗАД ГРАНИЦИТЕ

Criminal Minds: Beyond Borders

КРИМИНАЛНИ УМОВИ: ЗАД ГРАНИЦИТЕ

Criminal Minds: Beyond Borders

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Криминалистичка

Година: 2016. - 2017.

Актери: Gary Sinise, Alana De La Garza, Daniel Henney

Продуцент: Erica Messer, Erica Meredith

Шефот на единицата, Џек Герет и неговиот меѓународен тим се врвното одделение на ФБИ за решавање на случаите во кои Американци се жртви во други држави. Во тимот има: експерт за меѓународно право, оперативец, експерт за технологија, антрополог и патолог. Тие заедно работат на злосторствата извршени против американски граѓани, како што се киднапирања, убиства, грабежи и неправедни обвинувања во странски држави.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ