Кондор

Condor

Кондор

Condor

Достапни сезони: 1

Жанр: Акција

Година: 2018. -

Актери: Max Irons, William Hurt, Leem Lubany, Angel Bonanni

Продуцент: David Ellison

Адаптацијата на шпионската класика „Три дена на кондорот“ го следи младиот аналитичар на ЦИА, Џо Тарнер, кој развива алгоритам што помага да се препознаваат терористи. Но, кога Џо открива дека неговиот софтвер се користи за шпионирање на американските граѓани, целиот негов тим е убиен. Џо е присилен да ги преиспита својата личност и своите способности за да ја разоткрие заверата што им се заканува на милиони луѓе.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ