Седар Коув

Cedar Cove

Седар Коув

Cedar Cove

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Драма

Година: 2015. - 2017.

Актери: Andie MacDowell, Dylan Neal, Sarah Smyth

Продуцент: Connie Dolphin, Lisa Towers

Серијата го следи професионалниот и приватниот живот на државната обвинителка Оливија Локхарт и нејзините најблиски во градот Седар Коув.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ