НОВИНИ

Премиера 9.4.

Жртва

Ексклузивна премиера на трилер-серијата


Новата трилер серија Жртва (The Victim) ќе ја има ексклузивната премиера на Pickbox веднаш по светската премиера на Би-Би-Си од вторник, 9 април, до петок, 12 април. Четирите интригантни епизоди од оваа кратка серија гледајте ги секој ден на Pickbox!

Дознај повеќе
Достапни сите епизоди

Мери убива луѓе

Oдлична канадска серија


Интелигентна и интригантна, канадската драма-трилер серија „Мери убива луѓе“ пристигна на Pickbox. Во првите две сезони, „Мери убива луѓе“ успешно комбинира комедија, драма и филозофија, занимавајќи се со табу-темата ‒ потпомогнато самоубиство.

Гледај веднаш Дознај повеќе
Нова серија

Анатомија на вистината

Сите сезони од оваа крими-серија


Криминалистичко-медицинската драмска серија Анатомија на вистината (Body of Proof) со Дејна Дилејни, во улога на лекарката Меган Хант, пристига на Pickbox. Сите три сезони пристигаат на 1 април, што е супер нешто за сите што сакаат да гледаат повеќе епизоди во една вечер.

Гледај веднаш Дознај повеќе
Oд 15. март до 15. април

30 дена без надомест

Pickbox на Македонски Телеком


Pickbox пакетот преку кој можат да се гледаат новите хит-серии како Викинзи (Vikings) и еден куп прекрасни филмови како Евтини приказни (Pulp Fiction), од 15. март до 15. април е промотивно достапен за корисниците на MaxTV видеотеката од Македонски Телеком.

Дознај повеќе

7 нови европски серии на Pickbox

Возбудливи, напнати, интересни, нови и доаѓаат од Европа


Возбудливи, напнати, интересни, нови и доаѓаат од Европа. Овие седум европски серии, кои можат да се гледаат на Pickbox, може пријатно да ве изненадат! Супер е работата што Pickbox има субтитли, па ако по некоја случајност не знаете шпански, руски или норвешки, тоа нема да претставува некој проблем.

Гледај веднаш Дознај повеќе
Комплетна серија

Хумористичната серија Кугар Таун

Зошто треба да се изгледа одлична ситком серија со Кортни Кокс


Хумористичната серија Кугар Таун со популарната актерка Кортни Кокс („Пријатели“) доаѓа на Pickbox! Од создавачот на хумористични серии, како што е урнебесната „Стажисти“ (Scrubs), Бил Лоренс, ни доаѓаат сите шест сезони на Кугар Таун.

Гледај веднаш Дознај повеќе