НОВИНИ

Премиера

Куршуми

Зошто треба да ја гледате новата финска криминалистичка серија


Новата финска криминалистичка серија Куршуми (2018) е интелигентен спој од криминалистичка серија, шпионски трилер и политичка драма, а целосната прва сезона е достапна на Pickbox NOW. Од продуцентот на нордиските хит-серии The Bridge и The Killing, во новата финска серија ја следиме тајната агентка Мари Сари ...

Гледај веднаш Дознај повеќе

мрачна и поинаква криминалистичка серија

Кардинал


Кардинал е таинствена канадска криминалистичка серија која се заснова на наградуваните криминалистички романи од канадскиот писател Џајлс Блант. Во фокусот на приказната е еден антихерој, огорчениот инспектор Џон Кардинал кого го глуми фантастичниот Били Кембел (Once and Again, The Killing).

Гледај веднаш Дознај повеќе

Пет причини за да се гледа оваа заразна серија

Ривиера


По првото појавување на малите екрани, многумина серијата “Ривиера” (Riviera), веднаш ја нарекоа “џет-сет трилер”. Таквата многу специфична квалификација со каква ретко се среќаваат ТВ-сериите, веќе доволно зборува за посебните карактеристики на оваа серија. Драмата на оскаровецот Нил Џордан заслужено се здоби со оригиналната етика и предизвика мноштво позитивни критики.

Гледај веднаш Дознај повеќе
Финале на сезоната 17.6.

Третата и последна сезона од канадската серија

Мери убива луѓе


Третата и последна сезона од канадската серија „Мери убива луѓе“ (Mary Kills People) премиерно пристигнува секој понеделник на Pickbox NOW. Последното поглавје ни носи шест епизоди и конфликтен избор помеѓу животот и смртта.

Гледај веднаш Дознај повеќе
Комплетна серија

Нордиската криминалистичка серија

Црни вдовици


Црни вдовици е нордиска криминалистичка серија зачинета со црн хумор. Дејствието се врти околу три пријателки кои одлучуваат да ги убијат своите мажи, така што ќе им ја кренат јахтата во воздух.
Серијата визуелно е прекрасно снимена, а снимките од едно норвешко село во близина на езерото го одземаат здивот.

Гледај веднаш Дознај повеќе

5 причини да ја изгледате мрачната детективска серија

Кардинал


Новата канадска детективска трилер-серија Кардинал е вистинско освежување на сериската сцена. Во главната улога е фантастичниот Бил Кембел (Убиство, Месечината над Мајами, 4400, Живот одново), кој ја толкува улогата на мистериозниот детектив Џон Кардинал.

Гледај веднаш Дознај повеќе