НОВИНИ


5 причини за гледање

О-Џеј: Произведено во Америка | O.J.: Made in America


О-Џеј: Направено во Америка е неверојатна документарна серија што се дава на Pickbox NOW. Ова е мини-серија од 5 епизоди, која доби Оскар во 2017 г. и е толку добра што ви даваме 5 причини за гледање!

Гледај веднаш Дознај повеќе
КОМПЛЕТНАТА СЕРИЈА 18.9.

Нова британска крими-серија

ВИШ ИНСПЕКТОР БЕНКС


Виш инспектор Бенкс е нова британска крими-серија на Pickbox NOW и сите 5 сезони ќе бидат достапни од 18-ти септември. Жанровски опишана како криминалистичка драма со елементи на мистерија, оваа британска серија е заснована врз популарните романи на канадскиот писател Питер Робинсон

Гледај веднаш Дознај повеќе
КОМПЛЕТНАТА СЕРИЈА

Скот и Бејли (Scott & Bailey)

Комплетната британска детективска серија пристигна на Pickbox NOW


Оваа британска серија со дејствие во Манчестер потекнала од идејата на двете главни актерки, Суран Џонс и Лесли Шарп, додека пиеле вино во паб. Тие две заклучиле дека жените треба да имаат повеќе различни улоги, не само „нечија сопруга, нечија мајка или нечија љубовница“ и дошле до идеја за две британски детективки.

Гледај веднаш Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА

Втора сезона на напнатиот трилер

Спаси ме и мене (Save Me Too)


Лени Џејмс се враќа во втората сезона на критички фалената крими серија Спаси ме и мене (Save Me Too) - премиерно ќе достапна на Pickbox NOW. Серијата Спаси ме (Save Me) е добитник на наградата за најдобра драмска серија во 2019 година.

Гледај веднаш
ПРЕМИЕРА 17.8.

О. Џеј: Произведено во Америка

O.J: Made in America


Со Оскар наградената документарна серија О. Џеј: Произведено во Америка(O.J. Made in America) премиерно е достапна на Pickbox NOW! Се работи за популарната американска документарна мини-серија од 5 епизоди која освои Оскар во 2017 година.

Гледај веднаш Дознај повеќе