НОВИНИ

Премиера

Агата Кристи: Убиства по азбучен ред

Зад убиецот останува само возниот ред на возовите...


Славниот детектив Херкул Поаро лови еден сериски убиец кој ги убива жртвите по азбучен ред, а на секое место на злосторство го остава само возниот ред на возовите...

Дознај се Дознај повеќе!