НОВИНИ

Премиера

Сива зона (Greyzone)

три работи што треба да ги знаете


Новата и возбудлива скандинавска серија произлезе од соработката меѓу Шведска и Данска, таа ги преминува границите на жанрот „сканди ноар“ и ја обработува темата тероризам, а ќе гледаме 10 епизоди по 45 минути.

Гледај веднаш Дознај повеќе

Најубави љубовни приказни

Нови романтични филмови + шпанска серија за Денот на вљубените


Денот на вљубените се наближува, а на домашната стриминг услуга Pickbox пристигнуваат многу нови романтични филмови за Денот на вљубените.

Дознај повеќе