НОВИНИ


5 интересни факти за легендарната серија „Мало место“

Серијата на Миленко Смоје и Даниела Марушиќ уште одамна доби легендарен статус. Но, иако од првото емитување поминаа неколку децении, навистина вреди да се гледа серијата одново – нејзиниот хумор, политичките реплики и авантурите на главните ликови се секогаш актуелни.

Гледај веднаш Дознај повеќе

Британската драмска криминалистичка серија

Спаси ме


Британската драмска криминалистичка серија „Спаси ме“ (Save Me) е добитничка на наградата на Кралското телевизиско здружение, за најдобра драмска серија во 2019 година. Нејзиниот создавач, сценарист, режисер и главен актер, Лени Џејмс(Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead)...

Гледај веднаш Дознај повеќе
Комплетна серија

5 причини за гледање криминалистичка серија

Дијаманти


Дијаманти (Ice) е нова криминалистичка серија на Pickbox NOW. Создавачот на серијата е сценаристот и режисер Роберт Мјуник(Empire). Ова е возбудлива приказна за дилерите со дијаманти, па затоа ви даваме 5 причини за гледање!

Гледај веднаш Дознај повеќе
Премиера

Куршуми

Зошто треба да ја гледате новата финска криминалистичка серија


Новата финска криминалистичка серија Куршуми (2018) е интелигентен спој од криминалистичка серија, шпионски трилер и политичка драма, а целосната прва сезона е достапна на Pickbox NOW. Од продуцентот на нордиските хит-серии The Bridge и The Killing, во новата финска серија ја следиме тајната агентка Мари Сари ...

Гледај веднаш Дознај повеќе

мрачна и поинаква криминалистичка серија

Кардинал


Кардинал е таинствена канадска криминалистичка серија која се заснова на наградуваните криминалистички романи од канадскиот писател Џајлс Блант. Во фокусот на приказната е еден антихерој, огорчениот инспектор Џон Кардинал кого го глуми фантастичниот Били Кембел (Once and Again, The Killing).

Гледај веднаш Дознај повеќе