НОВИНИ

ПРЕМИЕРА 13.7.

Ексклузивна премиера на втората сезона

Во темнината | In the Dark


Целосната нова сезона од криминалистичката комедија што прими пофалби Во темнината (In the Dark )ќе ја има својата ексклузивна премиера на 13 јули на Pickbox NOW. Втората сезона подлабоко навлегува во животот што се врти околу Надеж на ремен, компанија што се занимава со тренирање кучиња за слепи лица – и во која работат Марфи и друштвото.

Гледај веднаш Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА 3.7.

Лов на вештерки

Heksejakt | Witch Hunt


Норвешка серија Лов на вештерки е инспирирана од вистинити настани и се занимава со силните психолошки, лични и политички последици што се случуваат откако една жена се обидува да се бори против една огромна корпорација. Критичарите оваа серија ја дефинираа како „најважната скандинавска серија во 2020 година“.

Гледај веднаш Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА

Рослунд и Хелстром: Кутија 21

Roslund & Hellström: Box 21


Криминалистичката серија Рослунд и Хелстром: Кутија 21 е нова шведска мини-серија која се придружува на богатата понуда од нордиски серии на Pickbox NOW. Во вкупно шест епизоди, Рослунд и Хелстром: Кутија 21ќе ве залепи за малите екрани со својата суровост, свирепост, тензии и со сложените ликови.

Гледај веднаш Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА

Кондор : Премиера на втората сезона

Condor


Пристигна втората сезона на новиот шпионски трилер Кондор (Condor) на Pickbox NOW. Во главни улоги со Макс Ајронс и Мира Сорвино, Кондор е напната и храбра серија за агенти на ЦИА и заговор кој е закана за милиони луѓе.

Гледај веднаш Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА 2.сезона 1.6.

Кондор: 5 причини да ја изгледате

шпионската трилер серија


Шпионските трилери не излегуваат од мода. Љубителите на жанрот не смеат да го пропуштат овој наслов. ќе ја анализираме серијата и ќе наведеме пет причини зошто Кондор е задолжителна филмска литература. Ако ја немате, изгледајте ја првата сезона која исто така е целата достапна на Pickbox NOW.

Гледај веднаш Дознај повеќе

Филмови со пеперутки во стомакот

Лесни забавни филмови


Новите филмови на Pickbox NOWсе преполни со холивудски ѕвезди и се идеални за пеперутки во стомакот. Опуштете се со забавни комедии, топли драми и романтични филмови со некои од најпознатите актери на денешнината.

Гледај веднаш Дознај повеќе