ОТКАЖИ ГО БОЖИК

Cancel Christmas

ОТКАЖИ ГО БОЖИК

Cancel Christmas

Жанр: Комедија

Година: 2010.

Актери: Judd Nelson, Justin Landry, Natalie Brown

Продуцент: John Bradshaw

Дедо Мраз има големи проблеми кога добива задача да убеди три момчиња дека вистинската поента на Божик е во несебичното давање, а тоа мора да го направи пред Божик. Дедо Мраз, под маската на училиштен домар, се обидува да ја промени нивната перцепција за Божик, а време има сѐ помалку. Подготвен е да ги испроба сите методи, да се послужи со инсајдерски информации, дури и со уцена, но и со малку божикна магија...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ