Враќање

Bounce

Враќање

Bounce

Жанр: Драма

Година: 2000.

Актери: Ben Affleck, Gwyneth Paltrow, Natasha Henstridge

Продуцент: Don Roos

Бади Амарал е успешен и препотентен агент за маркетинг од Лос Анџелес. Тој планира да ја помине вечерта со една убава бизнисменка од Далас, но случајно на аеродромот ги заменува билетите со еден непознат човек. Авионот на којшто Бади требал да се качи паѓа, а сите патници погинуваат, што кај Бади буди чувство на вина поради кое се оддава на алкохол. За да се искупи, Бади оди на патување, во потрага по жената за која мисли дека станала вдовица. Тој ја наоѓа Аби Џанели и набргу се заљубува во неа.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ