Американски криминал

American Crime

Американски криминал

American Crime

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Драма

Година: 2015. - 2017.

Актери: Felicity Huffman, Timothy Hutton, Elvis Nolasco

Продуцент:  John Ridley  

Четворица осомничени се приведени по убиството на Мет Скоки. Тие се наивното момче Тони, кое инаку е под будното око на неговиот трудољубив татко; Хектор, кој постојано живее на работ на општеството; како и Картер и Обри, двајца зависници од наркотици и исто така зависни еден од друг. Разведените родители на Мет доаѓаат да го погребаат својот син и бараат правда за стореното, но дознаваат дека нивниот син не бил само невина жртва...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ