Агата Кристи: Искушение за невиноста

Agatha Christie: Ordeal by Innocence

Агата Кристи: Искушение за невиноста

Agatha Christie: Ordeal by Innocence

Достапни сезони: 1

Жанр: Криминалистичка

Година: 2018.

Актери: Bill Nighy, Matthew Goode, Anthony Boyle, Luke Treadaway, Anna Chancellor

Продуцент: Sandra Goldbacher

На Божик 1954 година, богатата г-ѓа Рејчел Аргил е убиена на својот имот. Полицијата го апси нејзиниот посвоен син Џек, но тој тврди дека е невин. Година и пол подоцна, се појавува еден таинствен научник, кој исто така тврди дека Џек не можел да го стори тоа. Но Џек умира во затворот, пред да може случајот да дојде на суд, а семејството нема голема желба да копа по тајните на минатото.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ