Правник

Advokaten

Правник

Advokaten

Достапни сезони: 1

Жанр: Криминалистички

Година: 2018. -

Актери: Alexander Karim, Malin Buska, Thomas Bo Larsen

Продуцент: Geir Henning Hopland

Френк и неговата посвоена сестра Сара се разделени по смртта на родителите. Тој станува адвокат кој не отстапува од словото на законот, а таа полицајка која ја лекува својата болка од загубата на старателството врз синот со запленета дрога и упорно го бара убиецот на нивните родители. Конечно наидува на трага и го наговара Френк да ѝ помогне.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ