Студио 54

54

Студио 54

54

Жанр: Драма

Година: 1998.

Актери: Ryan Phillippe, Salma Hayek, Neve Campbell

Продуцент: Mark Christopher

Шејн О'Ши е момче од Њу Џерси со големи сништа. Тој бара повеќе возбуда во својот живот, па оди на другата страна од градот за да влезе во озлогласениот диско-клуб, „Студио 54“. Кога создавачот на клубот, Стив Рубел го издвојува Шејн од толпата луѓе кои очајнички сакаат да влезат во клубот, Шејн не само што успева да влезе, туку ја добива и саканата работа како бармен, но и место во првиот ред на најлегендарната забава на планетата.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ