НЕ МАНИЈАЧИ ПО САУТ ЦЕНТРАЛ ДОДЕКА СИ ГО ПИЕШ СОКОТ ВО МААЛО

Don't be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

НЕ МАНИЈАЧИ ПО САУТ ЦЕНТРАЛ ДОДЕКА СИ ГО ПИЕШ СОКОТ ВО МААЛО

Don't be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

Жанр: Комедија

Година: 1996

Актери: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Keenen Ivory Wayans

Продуцент: Paris Barclay

Miramax

Ештреј се сели во еден кварт од Лос Анџелес за да живее со татко си (кој не е многу постар од него) и со баба му (која пуши трева), па таму почнува да се здружува со братучед му Лок Дог кој е член на банда и со себе носи нуклеарна бомба за самоодбрана. Дали Ештреј ќе продолжи да живее нормален живот или ќе се придружи на бандата на Лок Дог? Од улични забави и високи патики, до моќно оружје, филмов ја прикажува смешната страна на растењето во квартот на браќата Вајанс.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ