ПЛАНЕТАТА СО БОГАТСТВО

Treasure planet

ПЛАНЕТАТА СО БОГАТСТВО

Treasure planet

Жанр: Aнимирани

Година: 2002.

Актери: Joseph Gordon-Levitt, Emma Thompson, Martin Short

Продуцент: Ron Clements, John Musker

Disney

Бестрашното дете Џим Хокинс случајно наидува на легендарната карта со која ја започнува неверојатната интергалактичка потрага по одамна изгубеното богатство. Што ги чека Џим и неговата дружина во таа авантура, проверете во оваа прекрасна приказна од Дизни.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ