ЈУМА

Yuma

ЈУМА

Yuma

Жанр: Драма

Година: 2012

Актери: Jakub Gierszał, Krzysztof Skonieczny, Jakub Kamieński

Продуцент: Piotr Mularuk

Visionary Thinking

Филмот е инспириран од вистинити настани, се одвива на полско-германската граница и го следи младиот Полјак Зига, кој има дваесет и кусур години. Тој сака да преземе контрола врз својот живот по падот на комунизмот, но во тоа време на хаос и на морална анархија е вовлечен во светот на криминалот...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ