Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Комедија

Година: 2014. -

Актери: Rex Lee, Emily Osment, Jonathan Sadowski

Продуцент: David Holden

ABC Studios

Два света се судираат кога богатиот млад претприемач Џош ја вработува енергичната Габи како своја лична готвачка. По една несмасна авантура за една ноќ, тие двајца постојано се обидуваат да сфатат дали треба да направат нешто со заемните чувства кои очигледно постојат или можеби сепак треба да останат професионални.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ