ЅВОНЧЕ

Tinker Bell

ЅВОНЧЕ

Tinker Bell

Жанр: Aнимирани

Година: 2003

Актери: Mae Whitman, Kristin Chenoweth, Raven-Symoné 

Продуцент: Bradley Raymond

Disney

Влезете во волшебниот свет на самовилите и запознајте ги восхитувачките суштества од Пикси Холоу. Самовилите ги менуваат боите на лисјата, ги поместуваат сончевите зраци за да се стопи снегот, ги будат животните од зимскиот сон... Нашата хероина Ѕвонче мисли дека не ѝ е дорасната на задачата како другите самовили. Со поддршка од своите најдобри пријателки Розета, Силвермист, Фон и Иридес, Ѕвонче ќе научи дека клучот на решавањето на нејзините проблеми лежи во посебните моќи што самовилите ги имаат и кои таа допрва мора да ги открие, а ќе научи и дека кога е искрена кон себе, чудата стануваат можни...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ