ЅВОНЧЕ И ГОЛЕМОТО СПАСУВАЊЕ НА САМОВИЛИТЕ

Tinker Bell and the Great Fairy Rescue

ЅВОНЧЕ И ГОЛЕМОТО СПАСУВАЊЕ НА САМОВИЛИТЕ

Tinker Bell and the Great Fairy Rescue

Жанр: Aнимирани

Година: 2010

Актери: Mae Whitman, Michael Sheen, Lauren Mote

Продуцент: Bradley Raymond

Disney

Во текот на својот летен престој на копно, едно девојче случајно ќе ја открие Ѕвонче. И додека другите самовили, вклучувајќи ја и дрската самовила Видија, се борат со опасна луња, Ѕвонче се зближува со осаменото девојче. Решена да му помогне на девојчето повторно да воспостави добар однос со отсутниот татко, Ѕвонче ќе ја загрози својата иднина, но и иднината на сите самовили...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ