ТРОЈЦАТА МУСКЕТАРИ

The Three Musketeers

ТРОЈЦАТА МУСКЕТАРИ

The Three Musketeers

Жанр: Aвантура

Година: 1993

Актери: Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Chris O'Donnell 

Продуцент: Stephen Herek

Disney

Авантурата почнува со едно храбро момче по име Д’Артањан, кое се упатува во Париз за да им се придружи на мускетарите, посебните кралски чувари. Доаѓајќи таму, тој дознава дека тие официјално се распуштени и дека само тројца ѝ останале верни на круната, Арамис, Атос и Портос.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ