МОМЧЕТО

The Kid

МОМЧЕТО

The Kid

Жанр: Комедија

Година: 2000

Актери: Bruce Willis, Spencer Breslin, Emily Mortimer 

Продуцент: Jon Turteltaub

Disney

Кога би имале шанса да се сретнете себе како осумгодишно дете, дали мислите дека тоа дете би било задоволно со тоа каков сте излегле? Во случајот на Рас Дерик, одговорот е негативен. Четириесетгодишниот Рас смета дека е успешен, но осумгодишниот Рас не е среќен кога гледа дека во тие години нема ни жена, па дури ни домашно милениче! Малиот Рас му помага на големиот да се сети на своите детски соништа за да стане тоа што сонувал како дете.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ