ВОЗИ МЕ ДОМА

Take Me Home

ВОЗИ МЕ ДОМА

Take Me Home

Жанр: Романтични

Година: 2011

Visionary Thinking

Најпрво Том го одбила една фотографска агенција, а потоа сопственикот на станот го исфрлил на улица заедно со сите негови работи. Без шанси за вработување во блиска иднина и без покрив над глава, Том се врти кон својата последна опција, возење нелегално такси низ улиците на Њујорк. За среќа на Том, Клер Барло исто така има лош ден. Прво го фаќа сопругот како флертува со секретарката, а потоа дознава дека нејзиниот татко имал срцев удар во Калифорнија. Во паника, истрчува во ноќта и влегува во автомобилот за кој мисли дека е такси. Всушност го добива Том. Со живот во хаос, Клер импулсивно одлучува да му плати на Том да ја однесе во Калифорнија. Со оглед на тоа што ништо не го задржува во Њујорк, Том се согласува...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ