ГРАДОТ НА ГРЕВОТ

Frank Miller's Sin City

ГРАДОТ НА ГРЕВОТ

Frank Miller's Sin City

Жанр: Акција

Година: 2005

Актери: Mickey Rourke, Clive Owen, Bruce Willis

Продуцент: Frank Miller

Miramax

Добре дојдовте во Градот на Гревот кој е прибежиште за злобните, корумпираните, но и за оние со скршено срце. Тоа е мрачно место што видело сешто. Во него живеат корумпирани полицајци, сексапилни девојки, очајни одмаздници. Некои бараат одмазда, некои страст по искупувањето, но има и такви што се надеваат дека ќе ги добијат и двете во светот на неочекуваните јунаци кои се обидуваат да направат нешто добро во градот каде што никому не му е грижа за ништо.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ