ТАА Е СЕТО ТОА

She's all that

ТАА Е СЕТО ТОА

She's all that

Жанр: Комедија

Година: 1999.

Актери: Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook, Matthew Lillard

Продуцент: Robert Iscove

Главниот училиштен фраер Зак се наоѓа во незгодна ситуација кога му раскинува најзгодната девојка во училиштето. Тој е решен во намерата да докаже дека секоја девојка може да изгледа како неа, па го прифаќа облогот дека од една непопуларна девојка за кратко време ќе направи кралица на матурската вечер.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ