ОДМАЗДА

Revenge

ОДМАЗДА

Revenge

Достапни сезони: 1 | 2 | 3 | 4

Жанр: Драма

Година: 2011.-2015.

Актери: Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Gabriel Mann

Продуцент: Mike Kelley

Аманда Кларк под лажното име Емили Торн се враќа во Хемптонс, меѓу високото друштво кое своевремено го предало нејзиниот татко. Со желба за одмазда, нејзина најважна мета е Викторија Грејсон. Но, како што напредува со својот ладнокрвно пресметан план, сѐ потешко ѝ е да владее со сопствените чувства...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ