Достапни сезони: 1 |

Жанр: Трилер

Година: 2015. -

Актери: Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis

Продуцент: Joshua Safran

ABC Studios

Една шаренолика група на регрути пристигнува на обука во базата на ФБИ, „Квантико“. Тие се најдобрите, најпаметните и се внимателно проверени, па изгледа невозможно некој од нив да е осомничен за планирање на најголемиот напад по 11 септември во Њујорк. Кога Алекс Периш ќе сфати дека некој ѝ подметнал да биде осомничена за терористичкиот напад, таа мора да бега, но и да открие кој од нејзините колеги од обуката ја наместил...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ