ВОЕНИ ЗАРОБЕНИЦИ

Prisoners Of War

ВОЕНИ ЗАРОБЕНИЦИ

Prisoners Of War

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Трилер

Година: 2009.- 2012.

Актери: Gal Zaid, Jonathan Uziel, Sendi Bar

Продуцент: Gideon Raff

Keshet

Драма според која настанал филмот „Татковина“, награден со „Еми“, за тројца израелски војници кои, пред 17 години, се уапсени за време на една тајна мисија со својата единица во Либан. Приказната почнува со нивното враќање дома по повеќегодишни преговори, како и со нивната реинтеграција во општеството, но и со истрага која се обидува да ги пополни дупките во еден дел од нивните приказни...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ