АВИОНИ 2: ХРАБРИ ПОЖАРНИКАРИ

Planes: Fire & Rescue

АВИОНИ 2: ХРАБРИ ПОЖАРНИКАРИ

Planes: Fire & Rescue

Жанр: Анимирани

Година: 2014

Актери: Dane Cook, Ed Harris, Julie Bowen

Продуцент: Roberts Gannaway

Disney

Откако светски познатиот летач дознава дека моторот му е оштетен и дека можеби никогаш повеќе нема да може да се трка, тој се префрла на сосема поинакви брзини, па станува воздушен пожарникар. Тој ги здружува силите со бестрашната екипа која се бори со пожарите и ги спасува тие што се во опасност, па сфаќа што е потребно за да стане вистински херој.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ