Поддржани уреди и платформи на кои можеш да го гледаш Pickbox:

КОМПЈУТЕР + GOOGLE CHROME

Сѐ што ти треба е компјутер, врска на интернет и активна сметка на Pickbox. Посети нѐ преку интернет прегледник и уживај во најновите серии, филмски класици и цртани. За најдоброто искуство во гледањето на нашите серии и филмови препорачуваме интернет прегледник Google Chrome.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ

SAMSUNG I LG SMART TV

Имаме апликации за Samsung* и LG Smart TV уредите. Сѐ што треба да направиш е да ја најдеш продавницата со апликации на твојот Smart TV, да ја преземеш апликацијата Pickbox и да се пријавиш со своите кориснички податоци.

*Samsung Smart TV апликацијата е поддржана за некои уреди.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

МОБИЛЕН И ТАБЛЕТ

Пронајди ја нашата апликација за Android на Google Play и за iOS на iTunes App Store, пријави се со корисничките податоци за Pickbox и гледај ги своите омилени серии.

ПРОВЕРИ УРЕД