ПРЕМИЕРА

Г. РОБОТ

Mr. Robot

ПРЕМИЕРА

Г. РОБОТ

Mr. Robot

Достапни сезони: 1 |

Жанр: Драма

Година: 2015. -

Актери: Rami Malek, Christian Slater, Portia Doubleday

Продуцент: Sam Esmail

NBC

Серијата го прикажува Елиот, млад и брилијантен програмер, кој своите вештини за хакирање ги довел до совршенство. Но, Елиот страда од исцрпувачко асоцијално пореметување на личноста, па хакирањето на туѓите животи всушност му претставува и единствена врска со луѓето. Своите вештини ги користи како оружје за да ги одбрани тие што ги сака од сите тие што сакаат да им наштетат. На крајот се наоѓа на крстопат помеѓу својата денска работа во компанијата која се занимава со кибербезбедност и сo хакерското подземје, поточно групата „Ф-друштво“ која сака да го врбува Елиот за да им помогне во нивната цел, рушење на најбогатиот корпоративен слој од населението, кој поседува сѐ...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ