УНИВЕРЗИТЕТ НА ЧУДОВИШТА

Monsters University

УНИВЕРЗИТЕТ НА ЧУДОВИШТА

Monsters University

Жанр: Анимирани

Година: 2013

Актери: Billy Crystal,John Goodman,Steve Buscemi

Продуцент: Dan Scanlon

Disney

Мајк Вазовски и Џејмс П. Саливан се нераздвојна двојка. Но, тоа не било отсекогаш така. Од мигот кога овие две неспоиви чудовишта се сретнале, никако не можеле да се поднесат! Гледајте ја приказната за тоа како станале најдобри пријатели...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ