АГЕНТКАТА КАРТЕР

Marvel's Agent Carter

АГЕНТКАТА КАРТЕР

Marvel's Agent Carter

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Акција

Година: 2015. - 2016.

Актери: Hayley Atwell, James D'Arcy, Enver Gjokaj

Продуцент: Christopher Markus, Stephen McFeely

ABC Studios

Годината е 1946, а Пеги Картер е маргинализирана сега кога сите мажи се вратиле од боиштето. Работејќи за тајниот оддел, таа мора да најде баланс помеѓу администрацијата за која е задолжена и одењето на тајна мисија за Хауард Старк, а не помал предизвик е и да се биде немажена жена во Америка во тој период...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ