УБИЈ ГО БИЛ 1

Kill Bill: Volume 1

УБИЈ ГО БИЛ 1

Kill Bill: Volume 1

Жанр: Акција

Година: 2003

Актери: Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah

Продуцент: Quentin Tarantino

Miramax

Една невеста порано ѝ припаѓала на група врвни женски убијци, сѐ додека водачот на групата, Бил, и другите оперативки не тргнале против неа. Четири години подоцна, невестата се буди од кома во која ја ставиле тие, подготвена за крвава одмазда против сите што ѝ наштетиле.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ