Поддржани уреди и платформи на кои можеш да го гледаш Pickbox:

PICKBOX АПЛИКАЦИИ

Се што ти треба за гледање серии и филмови преку Pickbox апликацијата е интернетска врска од било кој интернет оператор и еден од поддржаните уреди. Те чекаме на компјутер, Samsung и LG Smart TV, на iOS и Android таблети и паметни телефони. Секогаш бираш барем два уреди за гледање на омилените серии и филмови, а ако се одлучиш на една година Pickbox, можеш да пријавиш дури и три уреди.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

PICKBOX НА MaxTV

Гледајте ги вашите омилени серии, детски и филмски содржини на најдобрата интерактивна телевизија - MaxTV. Активирајте Pickbox преку Мени > ТВ Канали > MaxTV пакети и првите 30 денови гледајте бесплатно!

*Првите 30 дена се бесплатни само при првото активирање на Pickbox. Откако ќе поминат, Pickbox се наплаќа по редовната цена од 299 ден. месечно.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ