ЏОН КАРТЕР

John Carter

ЏОН КАРТЕР

John Carter

Жанр: Aвантуристички

Година: 2012.

Актери: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe

Продуцент: Andrew Stanton

Disney

Воениот ветеран Џон Картер е транспортиран на Марс каде што открива бујна и дива планета чии главни жители се речиси четири метри зелени варвари. Откако го заробуваат, Џон успева да побегне и ги среќава Диџ Торис и принцезата Хелија, на која очајнички ѝ е потребен спасител...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ